Dnevnik bodybuildera: Četvrtak

Dnevnik bodybuildera: Četvrtak

2 308

youtube_profileČetvrtak:

Dragi dnevniče otac me probudio jako rano, rekao mi je da će veterinar doći te da mu pokažem psa. Izletio sam iz kreveta jer sam bio jako gladan na brzinu sam zamješao nekoliko tanjura čokolina popio protein i dianabol te si dao 20 jedinica inzulina. Upalio sam tv i gledao glupe američke serije nisam mogao više gledati ta sranja pa sam otišo u wc pogledati svoje nabildano tjelo. Divio sam se svojoj prekrasnoj figuri i zamišljao koliko ću biti masivniji na kraju steroidnog ciklusa.

Začuo sam zvono, to je bio veterinar. Otišli smo vidjeti psa. Na trenutak sam pomislio da je mrtav, ležao je na tlu i teško disao oči su mu bile bijele. Veterinar me pitao što je bilo ja sam mu ispričao da sam izudaro psa a potom da ga je F. stresao šokerom i onda mu dao hgh. Veterinar se jako naljutio i počeo držati prodike o tome kako se postupa sa jadnom životinjom ja sam mu rekao da ja nisam kriv jer je poznato da anabolici katkad potiču agresiju i da je pas slučajno ispao kolateralna žrtva.

Pitao sam ga zašto mu od hgh nije bolje. Veterinar je odgovorio da nije isti hgh kod ljudi i kod pasa te da mu je to još više naštetilo. Pomislio sam koja budala hgh nemože nikome našteti to je najbolji proizvod na svijetu vjerovatno je pas nešto bolestan. Otišao sam kući nešto pojesti jer mi je šećer pao i veterinar me iscrpio svojom glupošću. Pojeo sam šest krafni i popio 2 jogurta i naravno pogledao se na ogledalo.

Otišao sam na kavu sa ekipom s faksa. I ja sam nekad studirao, ali sam morao odustati jer nisam mogao jesti i trenirati redovito. Čim sam ušao u kafić zamjetio sam da su svi oduševljeni mojom sjajnom formom, neke žene su vjerovatno zamišljale snošaj sa mnom. Sjeo sam za stol sa starom ekipom bio je tamo T. L. i cura mu P. J. i ostali. Pitali su me kako to da sam tako velik rekao sam im da sam zaplovio morem anabolika i da ću biti još veći i nabildaniji. Onda je L. počeo pričati o makrobiotici, mrzim ta kineska sranja htio sam otići na wc, ali je rekao da moj način života nije zdrav pa sam morao ostati i objasniti mu. Rekao sam mu da je nabolji izum testosteron depo, jer u kratkom vremenu potigneš razinu muskulature i postaneš prava zvjer u svakom pogledu fizičkom, psihičkom, na benđu i najbitnije izgledaš ko pravi muškarac, a ne lemur kao on. Tu je uletila njegova cura i rekla da joj se gade nabildani muškarci. Kako laže sjećam se kad sam je taslačio u stojadinu i poslje je hvalila moj biceps. Ne postoji žena koja nevoli nabildane muškarce kako možeš nevoliti mišiće, gluposti. Nisam više to mogao slušati rekao sam im da odjebu i L.-u sam uputio opasan pogled, te otišao na ručak.

Najeo sam se paštašute i dao si 10 jedinica hgh te popio 5 dianabola, legao sam u sobu i čitao novi broj muscula. Odjednom uleti F. bio je vidno uznemiren tresle su mu se ruke dao sam mu čokoladicu, rekao je da moramo hitno na trening jer je uzeo 50 mg halotestina. Sjeli smo u stojadina primjetio sam da nedostaje i suvozačevo mjesto, rekao je da su jučer on i A.K. išli kod gospodina D po anabolike. F. je vozio nenormalno pa je razbio i nekoliko svjetala dok smo došli do teretane uletio je u teretanu i počeo čupati sve sprave po redu. Uspio se smiriti pa je na kraju trening popio nekoliko normabela.

Otišao sam kući pojeo gomilu riže popio protein i skuhao 12 jaja pa lagano otišo spavati. Čim sam se probudio pogledao sam se na ogledalo, te se zabavio uklanjajući prištiće s leđa. Morao sam staru odvesti kod frendice jer naravno da nema vozačku. Po putu mi je kao i inače punila glavu o tom kako trebam naći posao i nešto raditi. Rekao sam joj; mama ja radim svaki dan danas sam radio leđa, jučer biceps, a sutra noge. Ja radim mama, ali ne za novce nago za masu i to je jako težak posao. Pogledala me u oči i pomislila da sam totalno puko.

Ostavio sam je kod frendice i otišao kod F-a pogledali smo nekoliko filomova o arniju i otišli pojesti nešto. F mi je rekao da je postao pjesnik, ali ne kao ovi pederi ujevići i slično koji non stop kukaju nego pjesnik teretane željeza i bicepsa kaže da je to jedan novi pokret u književnosti i zove se bicepsizam. Izrecitirao mi je novu stvar koju je danas napisao; SVE STO MOJE SRCE TREBA,SVE STO MOJA DUSA ZELI,TO JE JEDAN DEPO MALI,TO JEDAN METAN PLAVI….Prekrasna pjesma zapiso sam je na mob.

Otišao sam kući gledati se na ogledalo. Razmišljao sam malo o svom životu i bicepsu napokon sam osjećao mir u duši napokon sam bio sretan napokon je sve imalo smisla napokon sam bio Masa. Otišao sam popiti proteine a zatim sam otišao na spavnje.
Kapetan Metan

SIMILAR ARTICLES

0 288

1 228