Adrenalinski izazov Gorana Navojeca u Biogradu na Moru

Adrenalinski izazov Gorana Navojeca u Biogradu na Moru

0 213

GORAN NAVOJEC VIKEND PROVEO U BIOGRADU NA MORU

Goran Navojec, jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca, kazališni, televizijski i filmski glumac, umjetnički direktor i utemeljitelj kazališnog festivala BOK fest u Bjelovaru, protekli vikend proveo je u Biogradu na Moru.

Iskoristio je svoje slobodno vrijeme za druženje, zabavu i rekreaciju te je sa svojom obitelji boravio u biogradskom Adventure parku.

Bila je ovo njegova prava mala prigoda za obiteljsko druženje u prirodi i nezaboravnu adrenalinsku pustolovinu. Penjanje, vožnju quadom i zipline i druge sadržaje koje pruža ovaj adrelinski park isprobao je Goran Navojec, koji trenutno ima zapaženu ulogu u Vrdoljakovu filmu „General“.

U filmu tumači ulogu vojnika Hrvatske vojske tj. njemu je povjerena uloga jednog od hrvatskih ratnih zapovjednika, a to je Bruno Zorica Zulu. Legionar Zulu, koji je 19 godina proveo u Legiji stranaca, mu je ujedno i mentor prilikom snimanja filma.

Njegova uloga u filmu, koji se u kinima očekuje sredinom sljedeće godine, započinje na autentičnim lokacijama u Livnu i završava na Kninskoj tvrđavi u završnim operacijama Domovinskog rata.

Prilikom snimanja ovog filma bilo je za Navojeca dovoljno adrenalina, kaže naročito prilikom snimanja scene s tenkovima u borbenoj formaciji.

Adrenalinski izazov u biogradskom Adventure parku koriste posjetitelji i za oslobađanje nagomilanog stresa uz odličnu zabavu. Neki od sportskih disciplina poput igranja paintballa idealne su za veća društva i team bulidinge.

Gordana Šarić