Amaterski vaterpolo turnir Red Bull Sidrun u Biogradu!

Amaterski vaterpolo turnir Red Bull Sidrun u Biogradu!

0 118

vk4Nakon dvije uspješne sezone, amaterski vaterpolo turnir tri-na-tri ponovno će obići Jadran u potrazi za najboljim timovima.

Red Bull Sidrun od 29. kolovoza do 12. rujna obići će Šibenik, Biograd, Volosko i Dubrovnik te ljeto završiti velikim finalom u Dubrovniku.

Amaterski vaterpolo turnir tri-na-tri koji je protekle dvije godine obilazio Jadran u potrazi za najboljom trojkom, i u 2015. kreće na ljetnu turneju. Red Bull Sidrun od 29. kolovoza do 12. rujna obići će Šibenik, Biograd, Volosko i Dubrovnik te ljeto završiti velikim finalom u Dubrovniku. Nešto slično nogometnoj viktoriji, Red Bull Sidrun igra se na samo jedan gol, igrači su isključivo amateri, dok je neovisni golman jedini profesionalac u igri. Utakmice traju samo 10 minuta ili dok jedna ekipa prva ne postigne 11 pogodaka, pa je tako akcija u moru žešća i dinamičnija.

Red Bull Sidrun započeo je svoju ljetnu avanturu 2013. godine kada je po prvi put obišao nekoliko hrvatskih obalnih gradova. Nakon što je privukao pažnju igrača, ali i gledatelja na plaži, turnir je odlučio nastaviti svoju tradiciju sportske zabave na plaži, pa tako već treću godinu prikuplja sve veći broj obožavatelja. Na kraju prve dvije sezone slavili su Dubrovčani pa će tako veliko finale ove godine i ugostiti upravo kolijevka vaterpola – Dubrovnik.

Pobjednici ovogodišnjeg Red Bull Sidruna za nagradu će dobiti vrhunsko iskustvo uživanja na jednoj od Red Bull Air Race utrka na još nepoznatoj lokaciji. Prijave su moguće najkasnije 48 sati prije pojedinog turnira, a sve o pravilima i prijavama potražite na www.redbull.hr/sidrun.

Tko još ne zna što je Sidrun, evo kratka pomoć – samo jedan gol, dvije ekipe amatera, jedan neutralni golman profesionalac i 10 minuta igre. Tko dominira igrom, točnije pogodcima u toj šestini sata ili tko prvi zabije 11 pogodaka, iz mora izlazi kao pobjednik.

Dakle, stvar je vrlo jednostavna, prijavi četveročlanu ekipu (besplatno) do četvrtka 27.8. i uživaj u vaterpolu i dobroj zabavi, a ako pobjediš u Biogradu, ideš besplatno u Dubrovnik 12.9. .na međunarodno finale Sidruna.

https://www.facebook.com/events/878422968889537/

http://www.redbull.com/hr/hr/events/1331737929454/sidrun

https://docs.google.com/forms/d/1kmvN1mI0CiCrmK3jHxaakZT1Hjqu3Fn9ImMF7fm-ifw/viewform

http://www.redbull.com/hr/hr/stories/1331738026175/red-bull-sidrun-2015.-pravilnik

Kalendar:

29. kolovoza | Šibenik
30. kolovoza | Biograd na moru
5. rujna | Volosko
11. rujna | Dubrovnik

12. rujna | FINALE – Dubrovnik