Dizajnerica Zagreb IN Stylea-Biograđanka

Dizajnerica Zagreb IN Stylea-Biograđanka

0 262

1Biograđanka koja se bavi modnim dizajnom, već duže vrijeme plijeni pažnju modne scene u Dalmaciji, a sada se prebacila i na modne revije u glavnom gradu Zagrebu. Klara Ivanović je mlada, uspješna, orginalna, drukčija, ali i prepoznatljiva dizajnerica iz našega grada  po prvi puta se predstavlja zagrebačkoj publici na Zagreb IN Styleu.

Biograjkom postaje nedavno kada se sretno udala i preselila u naš mali dalmatinski grad Biograd, koji je kako kaže ponekad i inspirativan za dizajnerske ideje.

Supertalentirana Klara završila je 2008. godine modni dizajn i do sada se predstavila na “modnom ormaru”, odradila predstavu za HKZ Zadar “Moja stara gospođa”, Festival vjenčanja, Zadar Fashion Nights… Jedna je od najtalentiranijih dizajnerica Dalmacije čiji je rad prepoznatljiv u modnim krugovima, a vjerujemo da će se glas o njenom talentu proširiti i ostatkom Hrvatske.

Svoju prvu samostalnu reviju Klara je imala na Umah Fashionu, a kasnije se predstavila i u gradu Zadru pred mnoštvom okupljenih ljubitelja mode, oslikanom svilom koju je radila s tri modela u priči proljeće/ljeto.

Klara se prvi puta prijavila na Zagreb IN Style jer vjeruje da joj ova modna vrata mogu pružiti dodatni vjetar u leđa, a predstavit će kolekciju oslikane svile s jednobojnim tkaninama.

GALERIJA RADOVA:

[nggallery id=11]

Klara spada u kategoriju dizajnera unikatnih uradaka jer ono što ona dotakne zaista postaje umjetnost, a to će dokazati i na ovom događaju gdje će velik broj poznatih modela nositi upravo njene kreacije. Klara obećava nešto novo, moderno i unikatno zahvaljujući čemu se svaka žena u njenim kreacijama osjeća posebno i ženstveno, prenosi www.glamour.hr.

Mlada dizajnerica već godinama dizajnira i izrađuje haljine po narudžbi za vjenčanja, maturalne zabave, kao i za ostale svečanosti u kojima kroz specifičnosti svoga dress code-a želite prikazati svoju osobnost 🙂 PortalBiograd će Klarin angažman popratiti i na Zagreb IN Style-u!