Dnevnik bodybildera:Srijeda

Dnevnik bodybildera:Srijeda

1 213

super funny animals cute photos_Body BuildersSrijeda: Dragi dnevniče ustao sam oko 10 sati otrčao u wc da se pogledam na ogledalo. Primjetio sam da sam još nabildaniji nego jučer. Srijedom si dajem depo zato mi je srijeda najdraži dan u tjednu.

Izvadio sam ampule, špricu i nove igle te započeo postupak taman kad sam se htio ubosti prekine me nervozno kucanje po vratima, to je bio moj otac i hitno je morao u wc pokušao sam mu objasniti da se upravo anaboliziram ali jednostavno čovjek ne razumje tako da sam na brzinu impliciro depo i otvorio vrata. Dragi tata me poslao u pič….. m….. zamjetio sam da je tata cjeli nakisao pomislio sam da je i on na inzulinu. Nemoguće to je vjerovatno od crjevnih problema. Otišao sam u sobu da si dao 20 jedinica inzulina i otišao doručkovati nije bilo jaja u hladnjaku u napadu bjesa zamalo nisam odvalio vrata od hladnjaka. Dotrčao je otac i počeo vikati da nisam normalan od tih proteina da sam jučer psa hendikepirao i sad razbijam po kući. Rekoh mu da je to sve od naposima i da mi fali proteina jer nema jaja i da uzimam depo. On kaže da nema pojma o čemu pričam. Koji je njemu kurac pa od čega je on onoliki s čim se on rokao u mladosti vjerovatno hormon rasta ma 100%.

Napravio sam ogroman sendvič od šunke i sira i pitao oca gdje je nabavljao hormon rasta ali mi nije htio reći samo je otišao. Čuo sam stojadina u dvorištu da to je bio F. Zamjetio sam da je izvadio vozačevo sjedalo tako da može udobno sjediti jer je toliko nakisao da više ni ne stane ako se vozi na vozačeovu sjedalu kaže da je prešao na hgh da uzima 10 jedinica dnevno i da planira na svojih 135 kg navući još 20 kg visoko kvalitetne mišićne mase. Sjeli smo na kavu i pričali kao i inače o anabolicima o novim proizvodima gospodina D. i pristupačnim cjenama. Bilo je vrjeme ručka tako da sam otišao kući pojesti pojeo sam sve što je stara spremila gomilu krompira i teletine te sve to zalio elitom, na sekundu sam pomislio da probava neće izdržati ali kad sam se pogledao na ogledalo prošle su sve muke.

Počeo sam sa hormonom jako zajeban postupak mora se mješati sa otopinom pa se tek onda injektira u mast kao i inzulin, dao sam si 7 jedinica nevalja pretjerivat u početku. Pomislio sam i psu dati malo da mu brže zacjele rebra ali bilo je vrjeme za otići na trening. Na tren. su bili F.i F. taj dan smo radili ruke a na kraju smo pozirali ispred ogledala stvarno prekrasno izgledam ali nisam ni blizu F. on je stvarno golem. Požurio sam kući jer sam osjetio blage simtome hipoglikemije kući sam pojeo sve što ima šećera i otišao malo odspavati.

Kad sam se probudio otrčao sam do ogledala osjećao sam kako mi svi mišići rastu kako divan osjećaj obožavam svoje nabildano tjelo. Došao je F da mi pomogne psu dati hgh nismo ga mogli uhvatiti po dvorištu i F se počeo znojiti a taj proces mu šteti masi tako da je izvadio šoker iz džepa i stresao jadnu životinju onda mu je implicirai hgh i rekao da će do sutra biti ko nov. Tu večer smo ja i F otišli van u u discu smo bili najnabildaniji tako da je F počeo vikati pičke gdje vam je masa kad je redar došao F mu je pokazao biceps i rekao da odjebe i ovaj je otišao ali se vratio sa 8 redara i morali smo otići na piletinu. Prije spavanja sam popio protein i pojeo pola kile posna sira i otišao na spavnje.

Kapetan Metan

SIMILAR ARTICLES

0 273

0 213