Dnevnik bodybuildera: Nedjelja

Dnevnik bodybuildera: Nedjelja

0 321

youtube_profileNedjelja: dragi dnevniče ustao sam u 9.30 da u miru mogu pojesti 15 bjelanjaka i popiti protein. Naravno da sam odmah nakon doručka popio 50 mg dianabola i dao si 20 jedinica inzulina. F me uspio nagovoriti da s njim odem u crkvu. F. je u zadnje vrjeme postao religiozan kaže da bilderi je…. Bogu ma.. i onda se čude kad ne kisaju kao on, kaže da treba svaku nedjelju otići moliti boga za što više androgenih receptora.

Začula se truba, da to je bio F u svom stojadinu, sjeo sam na zadnje sjedište do njega, glava mu je bila natečena u ruci je imao shake pun volum masse i dekstroze. Bio je ljut na svećenika, jer je stavio misu tako rano u 10. 30. a on se ustaje oko 14 h. Ušli smo u crkvu, odmah su svi pogledali u dva brutalno nabildana katolika. F je uzeo svete vode i prekrstio se tako da je napeo svaki mišič u tijelu, lat mu je toliko iskočio da niko nije mogao uzeti vodu preko njega.

Mislio sam da smo mi jedini lavovi među hrpom ovaca idefiniranih kad sam ugledao ogromnu masu na horu bio je to A. K. obukao je bijelu kratku majcu vidio mu se svaki mišić, odmah nas je pozdravio na stari bilderski način, stao je u pozu front double biceps, a mi smo odzdravili single bicepsom. Cjela nas je rulja pogledala, jbg ne razumiju svijet mase. Nakon crkve smo ja F. i A.K. otšli ispijati kavu i pričati o anabolicima ovaj put je tema bila anadrol. Odjednom je doletio S. bio je uznemiren mislio sam da mu je pao šećer. Rekao je da mu je natekao gluteus nakon tri injektiranja, te se počeo skidati usred kafića nakon što nam je pokazao natečenu stražnjcu i pokvario kavu bakama za susjednim stolom počeo se raspitivati o kvaliteti anabolika.

F. mu je rekao da je normalna pojava kod početnika i predložio mu je da obrije stražnjicu jer od metana je toliko odlakavio da nemože normalno vršiti veliku nuždu. Otišao sam kući na ručak, stvarno obožavam nedjeljni ručak, otac je spremio gomilu mesa na roštilju. Najeo sam se do grla i otišao spavati. Probudio me rođak koji obično s roditeljima navrati  nedjeljom. On je još klinac ide u osnovnu školu. Ustao sam i pokazao mu brutalnu masu, ostao je fasciniran, rekao je da bi i on htio biti mega masa kad naraste. Odmah sam mu dao dva dianabola i shake proteina, rekao sam mu da mora nabaviti gomilu proteina i svaki dan popiti 4-5 shekova, te dizati kući utege.

Uzeo sam od oca auto i s rođakom otišao do F-a. F je taman injektirao hgh i gledao novi prospekt proteina. Zapitao sam se zašto nema prospekt od galenik, rekao je da mu gospodin D nije poslao . Nazvao sam gospodina D da naručim malo efedrina i saznao da je napravio još jednu tetovažu naime preko cijelih prsa je dao napisati testosteron depo a sljedeći tjedan će na leđa napisati galenika. F., rođak i ja smo otšli do igrališta gledati košarku i zapaliti joint, pošto ne smijemo uzimati alkohol, trava i normabel su nam jedina razonoda.

Svi pederi košarkaši su nas gledali sa divljenjem izgledali su ko fizikalci F je glasno povikao; šta je miševi šta ste se usrali; niko se nije usudio odgovoriti nabildanom F. nakon 5 grama kvalitetne trave otvorio mi se apetit tako da smo ja i rođak otišli pojesti brdo palačinki. Požurio sam kući da si dam 20 jedinica inzulina i popijem još 40 mg dianabola. Bilo je kasno i rođak je morao otići kući, mama ga je pitala jeli mu dobro jer je sav pozelenio, rekao je da se osječa masivno. Mali će biti pravi bilder sljedeći put kad dođe poklonit ću mu desetak ampula.

Nakon obilne visoko proteinske večere otišao sam sa ekipom u kino, gledali smo neki glupi film, a kasnije smo išli pozirati u wc. Svatko je stao u najdražu pozu i onda smo vikali masa je mama, kad je došao zaštitar i ugledao četri brutalno nabildana frajera odmah je zatražio savjet o anabolicima. A.K. mu je rekao da kupi dekstrozu u dm-a i svaki dan četri puta pije. Otišli smo na piletinu, zatim sam otišao doma. Popio sam protein, pogledao se na ogledalo i otišao spavati.

Prije spavanja sam glasno izrecitirao bicepsu čuvaru:

bicepsu mili svojom snagom me zakrili,
i prema Apinom obečanju rasti mnogo noću danju,
osobito pak me brani, da mi masu ništa ne pokvari,
a kad s ovog svijeta pođem,
da u apinu teretanu opet dođem ,
i gore ću biti faca velika ,
sa svojim bicepsom od čelika.

SIMILAR ARTICLES

0 273

0 213