Dnevnik bodybuildera: Ponedjeljak

Dnevnik bodybuildera: Ponedjeljak

super funny animals cute photos_Body Builders

Dragi dnevniče oko 9h probudila me zvonjava mobitela. Bila je to moja draga prijateljica L.M. koja me zvala na kavu. Rekao sam joj da stižem za 1h kad pojedem doručak. Otrčao sam na Wc da se pogledam na ogledalo, izgledao sam gotovo savršeno samo je prišt na leđima veličine glavnog grada Kosova (Prištine) kvario moj prekrasan obris u ogledalu.

Trebalo mi je pola sata da iscjedim sadržaj, imao sam osjećaj da je netko čašu jogurta ugurao ispod kože i to sve sad curi van. Zatim sam si injektirao 750mg testosteron depoa i obilno doručkovao (naravno jaja), injektirao si 20 jedinica inzulina i popio 7 tableta dianabola.

Sjeo sam na biciklu i otišao na kavu. Osjećao sam se tako močno vozeći biciklu, ruke su mi bile napete a bicepsi tonizirani. Sreća živim na nizbrdici pa se nisam morao puno umarati.

L.M . je već bila u kafiću. Kulturno sam je pozdravio, skinuo se u kratku majicu i sjeo do nje. Rekla mi je da izgledam ogromno, na što sam ja odgovorio da je to normalno s obzirom koje sve anabolike koristim.

Pitao sam je što ima novo kod nje, rekla mi je da je upisala filozofski fakultet i da sad napokon koristi glavu na pravi način. Upravo je došla s predavanja i pitala me što mislim o Immanuelu Kantu.

Rekao sam joj da taj tip ne ide samnom u teretanu vjerojatno ide kod Balboe u trgovački centar. Rekla mi je da sam glupan i da je to jedan od najvećih mislioca 18 st. Na to sam joj odgovorio da se ne bavim mišlju već masom.
Počela mi je pametovati o bezobraznom ponašanju i rekla je otkako sam počeo ići u teretanu da sam postao glupa masa na to sam joj odgovorio otkako je ona upisala filozofiju sam prodaje muda za bubrege.

Već sam mislio otići kad je za stol sjeo A. fakultetski prijatelj od L.M. Ostavljao je dojam glupog nadrkanog štreberčine i skoro zaboravih nije imao razvijen niti jedan muskulus u tijelu.

Mrzim takve ljude. A je počeo pričati o vegetarijanskoj prehrani, rekao je da već tri godine ne konzumira meso i da se osjeća savršeno, a ja sam ga pitao da li kod kuće ima ogledalo.

Našao se uvrijeđenim te počeo vrijeđati svijet bodibildinga, tu sam poludio ustao sam i zalijepio mu šamarčinu osmog stupnja Rihterove ljestvice. Pao je na tlo i udario glavom, na sekundu sam pomislio da je umro ali nije mi ga bilo žao to je i zaslužio. Pa koji to normalan čovjek ne jede meso.

L.M. je počela vikati na mene i započela pomagati prijatelju. Izletio sam iz kafića sjeo na biciklu. Bio sam pun energije pa sam odlučio gurati kontejner. Kontejner sam parkirao ispred kuće, iz njega je virila bicikla. Susjed je počeo vikati da smrdi cijeli kvart.

Pogledavši u kontejner vidio sam i uzrok toga smrada u njemu je bila neka krepana mačketina koja je bila u stanju raspadanja, počeo mi je i stari nešto srati pa sam kontejner izgurao iz dvorišta na ulicu. Nakon obilnog ručka (2 pileta i 16 krumpira) otišao sam spavati i kisati. Probudio me F. bilo je vrijeme treninga.  Izašao sam van a ispred kuće su bila parkirana invalidska kolica. Sjeo je u njih i zamolio me je da ga odguram u teretanu jer je imao brutalnu upalu nožne muslkulature, a u Stojadinu goriva više nema.

Pitao sam ga gdje je nabavio kolica. Rekao je daj posudio od susjeda. Trening je bio kao i inače brutalan, umalo nisam slomio nogu. Naime kad sam radio na pektoralis mašini nagurao sam sve utege koje sam mogao naći i F. da sjedne na vrh utega. Nakon osmoga ponavljanja pukla je sajla i poluga mi je uklještila nogu. Srećom bio sam na hormonu rasta pa je za pola sata sve prošlo.

Odgurao sam F do njegove kuće ,a s balkona je njegov susjed vikao da mu vrati kolica jer je 100 postotni invalid. Otišao sam kući popio protein, pojeo 12 konzervi tune, ubo se inzulnom i odveo psa u šetnju. Oko 8h sam se vratio sjeo u dnevni boravak, iz police izvadio 4 paketa petit ber keksiju i 3 litra mlijeka te napravio pravu gozbu.

Zazvonio mi je mobitel to je bila K.J. htjela je neki snošaj sa mnom. Ta aktivnost me nije previše privlačila ipak je nju jebala četa umproforaca.  Pitala me što radim u petak rekao sam prsa triceps. Znao sam da sam joj privlačan a ona je meni poželjna ko spolno prenosiva bolest pa sam poklopio slušalicu. Popio sam protein i otišao na spavanje.