Dnevnik bodybuildera: Srijeda

Dnevnik bodybuildera: Srijeda

0 284

super funny animals cute photos_Body BuildersSrijeda :

Dragi dnevniče ustao sam oko 8 sati probudila strašna noćna mora. Sanjao sam da sam usljed neke bolesti izgubio svu mišićnu masu i postao miš a da stvar bude gora nisam mogao naći ampule.

Odmah sam otrčao na wc i pogledao se u ogledalo, hvala bogu sve je bilo tu. Odmah sam pogledao i ormarić sa ampulama sve su bile na broju. Otišao sam na wc jer su mi crjeva počela pjevati himnu.

 Čim sam sjeo pukla je daska od školjke i uklještila mi stražnjicu zaurlao sam od boli. Jedva sam odvojio dasku od stražnjice. Počeo sam nogom nabijati dasku po wc-u. Tad me opet presjekla bol u crjevima pa sam otrčao u drugi wc. Da bi došao do drugog wc morao sam proći kroz dnevni boravak.

Uletio sam u dnevni boravak kao ptica trkačica samo gole i krvave guzice stara je počela vrištati a otac me tostom pogodio u zatiljek. Napokon sam došao do wc-a i ispunio fiziološke potrebe i stavio flaster na stražnjicu.

 Nije mi  bilo žao incidenta sa daskom jer se to desilo zahvaljujući mojoj brutalnoj masi. Nakon doručka sam odlučio odspavati ali nisam mogao zaspati pa sam nazvao F-a da mi nabavi neke tablete za spavanje.

Sterao me u kurac jer on obično spava do podne. Upalio sam tv i gledao neke stare kazete crtane serije kapetan zaspan uvjek kad nemogu spavati gledam tu seriju. Otac je svečno najavio da mu danas moram pomoći oko vrta. Rekao sam mu da sam uložio mnogo u izgradnju muskulature i da nema smisla da je izgubim u nekom glupom radu u vrtu. Zamisli ironije izgubiti biceps i triceps na vilama. Poslao me u kurac i počeo nešto filozofirati rekao sam mu da ću u 6 mjesecu sve raditi jer ću onda biti na definiciji a sad nek me pusti na miru jer je vrijeme mase.

Otišao sam na kavu i pročitao novine. Taman sam stigao na ručak nakon ručka sam si injektirao 750 mg depoa i popio 12 metana . Otišao sam spavati ali prije sam popio dva xanaxa koja mi je S dao. probudio sam se oko 5 sati sve je kuhalo u meni pojeo sam gomilu pašte i otišao na trening. Morao sam promjeniti termin treninga jer A. vlasnik teretane ne dozvoljava korištenje teretane prije 17h. Trening je bio brutalan od dianabola  sam u benđu bez problema podigao 200 kg 15 puta. Neki tip mi je rekao da sam dobio trbuh rekao sam mu da sva snaga dolazi iz trbuha, nema šanse da bi A.K. podigao 340 kg u benđu da nema škembu.

 F me je stojadinom odbacio kući primjetio sam da je ugradio poseban pretinac za anabolike. Uletio sam u kuću i pojeo sve što je imalo proteina a zatim sam sjeo za kompjuter i igrao igrice do 22 h kad sam otišao na piće.

Nadao sam se da ču naći neku oždrljinu za večerašnji snošaj ali u svim lokalima u gradu samo muškarci tako da sam otišao kući i pogledao nekoliko pornića. Popio protein pogledao se u ogledalo naravno bio sam brutalan i dlakav i prištav i stvarno sam bio zadovoljan sa muskulaturom. Otišao sam spavti.

SIMILAR ARTICLES

0 273

0 213