Dnevnik bodybuildera: Utorak

Dnevnik bodybuildera: Utorak

1 227

super funny animals cute photos_Body BuildersUtorak : dragi dnevniče ustao sam oko 10 h. Obilno sam doručkovao ovaj put sam skuhao zdjelu griza. Popio protein dao si 25 jedinica inzulina i popio 7 dianabola. Zavalio sam se na kauč i čekao da probava učini svoje.

 Osjetio sam kako lagano otičim, naime svaki mišić je počeo kisati koji blažen osjećaj neka vrsta orgazma. Odjednom sam začuo glasno kucanje koje je bilo popraćeno i deranjem; gospođo plahte;. Otvorio sam vrata i ugledao ciganku koja je prodavala plahte i zavjese.

 Rekao sam joj da odjebe iz mog dvorišta. Bahato mi je odgovorila, jednostavno nisam imao izbora morao sam je napucati nogom i za kosu izvući van iz dvorišta. Susjeda je rekla da će zvati policiju. To me totalno rasrdilo uzeo sam metlu i zaletio se na nju u panici je otrčala u kuću, a ja sam udario nekoliko puta po vratima.

 Otišao sam do svog prijatelja M. koji radi u trafici sjeo sam u kiosk i čitao novi broj men  healtha. Došao je F. rekao je da ga je H.H. jučer toliko razpizdio i da će čim ga vidi ovaj dobiti takvu šamarčinu . Rekao sam mu da se smiri i da se ne zamara s takvim maloumnim niskomasivnim kretenima. M. mi je ispričao da je nabavio prvoklasni efedrin i da je smršavio 14 kg u 17 dana rekao sam mu da uzme depo i da još više nakisa jer masa je uvjek u modi.

 Lagano sam počeo osjećati glad pa sam otišao do vahida po 12 krafni. Nakon lagane zakuske otišao sam kući na pravi obrok ( junetine, krompira). Taman kad sam ručao uletio je moj tata i počeo me napadati zbog jutarnjeg incidenta, rekao je da susjeda umalo nije zvala policiju.

 Rekao sam mu da je to bila smrdljiva ciganka i da me došla ujutro namjerno provocirati a ona krava susjeda voli te ciganke jer uvjek kupuje neka plahte u njih. Otac je rekao da ubuduće kad budem izbacivao cigane to učinim kroz stražnja vrata da susjeda ne vidi.

Otišao sam na spavanje. Sanjao sam da sam se pretvorio u jedan ogroman mišić i da se mogu voljno tonizirati obožavam takve snove. Ustao sam i pogledao se u ogledalo izgledao sam brutalno nabildano. Morao sam marstubirati jer mi je penis bio kao kanu. Prilikom marsturbacije gledao sam svoj biceps svaka kapilara se vidjela, stvarno sam uživao u prizoru.

Otišao sam na trening  tamo je bi F. i nabildani F. S. sa natečenom stražnijcom i J. koji je naturalc ali samo privremeno dok ne dođe do nekih para. Razgovaro sam sa F. u vezi nekog posla naime planirao sam opljačkati kladionicu ali me F. razuvjerio rekao je da smo pre masivni vjerovatno bi nas brzo uhvatili. Nakon trening sam požurio kući da nešto pojedem i dam si inzulin. Ugledao sam susjedu, odmah je pobjegla u kuću. Nakon obroka sam izveo psa u šetnju, mrzim šetnje od toga gubim masu ali obećao sam tati da ću svaki dan voditi psa u šetnju. Nakon šetnje sam otišao večerati. Pogledao neki glupi film i otišao van. Morao sam se osvetiti susjedi pa sam joj otišao probužati gume ali to mi se učinilo nedovoljnim pa sam joj pokušao zarobiti mačku ali nisam je uspio uhvatiti.

Dok sam je hvato po dvorištu pao sam preko crjeva za vrt i cjeli se izbo od bodljikavu ogradu. Otišao sam kući fino se otuširao odradio nekoliko poza popio protein i otišao na spavanje.

SIMILAR ARTICLES

0 273

0 213