DOBRA TURISTIČKA SEZONA: Još uvijek ima gostiju

DOBRA TURISTIČKA SEZONA: Još uvijek ima gostiju

0 197
FOTO: Grad Biograd

Unatoč slabijim vremenskim prilikama proteklih tjedana u gradu Biogradu boravi još preko dvije i pol tisuće gostiju. Većina njih gosti su u biogradskim hotelima, nautici, a jedan manji broj i u privatnom smještaju.
Kao i ranijih godina posezonsko razdoblje “rezervirano” je za organizirane skupine, najčešće umirovljenike iz naše, ali i susjednih zemalja. Tako se na ulicama često mogu sresti i goste iz Slovenije, Austrije…Ovo vrijeme idealno je za one koji ne vole gužvu i visoke temperature, te su šetnje uz obalu i okolicu pravi “gušti”.
Vožnje biciklom također su za mnoge od njih vrlo zanimljive, jer im omogućavaju razgledanje samoga grada ali i njegove uže i šire okolice. No bez obzira na daljnju vremensku prognozu skupine najavljenih gostiju ne odustaju od dolazaka, te će u narednim mjesecima, a pogotovo listopad u grad Biogradu na Moru ugostiti još mnoge strane i domaće turiste. Što je to, što ih privlači, kazali su nam i neki od njih koje smo sreli u prolazu?!
Prije svega miris mora, borove šume duž ove vaše šetnice, mir na ulicama grada, zalasci sunca kako bi vi rekli “najlipši na svitu” kao i dobra gastro ponuda, bez sumnje su garancija i preporuka posezonskog turizma u gradu Biogradu. I domaći žitelji vole ovo vrijeme jer se nakon ljeta i puno rada tijekom sezone i oni mogu malo opustiti, što svakako i zaslužuju, a mir u gradu, ulicama, moru, doista je čudesan što potvrđuju i naše fotogarfije snimljene ovih dana. J.F.

IZVOR: Grad Biograd