FUTSAL ŠKOLA GAUNI: Poziv na upis novih članova

FUTSAL ŠKOLA GAUNI: Poziv na upis novih članova

0 388

Završetkom ljetnih praznika i početkom novih sportskih sezona i zbivanja nastavlja se i dalje lijepa priča nekolicine malonogometnih fanatika iz kraljevskog grada Biograda na Moru, koji uz potporu Futsal Zadra – Udruge za mali nogomet Zadarske županije, nastavljaju rad na Projektu škole za mali nogomet po futsal pravilima!

Nakon izvanrednog uspjeha lanjskog pilot-projekta, ove godine kreće rad škole futsala za stepenicu iznad lanjske, odnosno omladinski pogon MNK GAUNA po prvi put će nastupati u službenim utakmicama kao jedini predstavnik Zadarske županije u dalmatinskoj futsal ligi pod službenim nazivom TOP-TIM FUTSAL LIGA za najmlađe, koja je čudesan pothvat koji je Futsal klub CRNICA iz Šibenika uspjela provesti u djelo.

TOP-TIM FUTSAL LIGA raste iz godine u godinu te uz pomoć ostalih Futsal klubova iz Dalmacije stvara ogroman napredak futsala kao sporta u Hrvatskoj, pogotovo među najmlađima!

TOP-TIM FUTSAL LIGA lani, odnosno sezone 2016/2017 brojila je 13 ekipa, i to redom: MNK SPLIT TOMMY, MNK JEZERA, MNK CRNICA, MNK KIJEVO, HMNK VRGORAC 1 i 2, MNK PRIMOŠTEN, MNK HEROJI 2007 VODICE 1 i 2, MNK BONITO KAŠTELA, MNK PAUK MARINA, MNK GOSPA VAN GRADA i MNK OLMISSUM OMIŠ!

Stoga, uprava MNK GAUNA na čelu sa predsjednikom Milom Urodom i pomoćnicima te voditelj Futsal škole Ivan Kolačko sa svojim suradnicima pozivaju na upis u školu malog nogometa po futsal pravilima sve zainteresirane dječake 2003. godište i mlađe.

Početak rada škole zakazan je za 18. rujna 2017. godine!

Cijeli stručni stožer MNK GAUNA unaprijed zahvaljuje svim roditeljima na ukazanom povjerenju! (P.B.)