HNK Primorac: U drugom kolu Primorcu gostujuća pobjeda – Marić u Blatu...

HNK Primorac: U drugom kolu Primorcu gostujuća pobjeda – Marić u Blatu zabio jedan za tri!

0 287

ZMAJ – PRIMORAC (B) 0:1

Blato, igralište Zlinje. Gledatelja 300.

Sudac: Dino Papak (Šibenik). Pomoćnici: Jelena Pejković (Split) i Ante Grčić (Dicmo). 4. Sudac: Mario Soldić (Hrvace). Delegat: Vedran Šetka (Ploče).

Strijelac: Marić (46′) 0:1

BŠK ZMAJ: Vugdelija, Didović, Sardelić, Vrkić, Rajić (od 78′ Žaknić), Nobilo (od 61′ Jelavić), Ivanišević, Grbavica, Šešlija, Mušić (od 72′ Marinović). Trener: Grgica Kovač.

HNK PRIMORAC (B): Rogić, Brzoja, Colić, Iveljić (od 73′ Mrkić), Galešić, Ješe, Vodopija, Katuša (od 85′ Paponja), Zelić, Marić (od 68′ Majić), Bubnjar. Trener: Dragan Blatnjak.

Žuti kartoni: Šešlija i Ćubel (Zmaj), Ješe, Mrkić i Rogić (Primorac)

U drugom kolu 3. HNL jug u gostujućoj utakmici odigranoj dana 2. rujna 2017. u Blatu na Korčuli (igralište Zlinje) s BŠK Zmajem, Primorac je ostvario svoje prve bodove u novoj sezoni. Zmaj je u 37. minuti imao kazneni udarac koji je izveo Šešlija, ali je Lovre Rogić izvrsno reagirao i obranio mrežu. Jedan zgoditak ali vrijedan na otvaranju drugog poluvremena bio je onaj Nikole Marića u 46. minuti utakmice. Tako je Primorac prevladao nelagodu iz prvog kola, kada su momci na svom terenu nehotice izgubili od sinjskog Junaka rezultatom 1:2. Gostujućom pobjedom u Blatu, Primorac se slavljenički vratio kući s tri boda kojima je nadoknadio gubitak bodova iz prvog kola. Treće kolo igra se 9. rujna 2017. s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu Kazimir i Silvestar u Biogradu na Moru, kada je Primorac domaćin ekipi NK Imotski. (G.Š.)

Foto:  3. HNL jug