Isprike zbog tehničkih smetnji

Isprike zbog tehničkih smetnji

0 144

Cijenjeni čitateljice i čitatelji,

Ispričavamo se zbog trenutnih tehničkih smetnji koje su vam povremeno onemogućavale pristup našoj internetskoj stranici. Zbog redovite nadogradnje i radova na poslužitelju portala i pritom nastalih smetnji proteklih nekoliko dana nismo bili u mogućnosti redovito postavljati vijesti. Rečeno nam je da su sve nastale smetnje detektirane te će one od strane tehničke službe u što skorijem roku biti u cijelosti otklonjene.

Ovom prigodom također zahvaljujemo svima onima koji su nas upozorili na poteškoće u radu portala. Posebno nas je dirnula vaša briga za vaš i naš lokalni portal informativne prirode: http://portalbiograd.com/

Ukoliko imate bilo koji upit, zanimljivu priču, ideju, primjedbu ili komentar ili jednostavno želite svoje misli podijeliti sa svojim sugrađanima, slobodno nam se javite preko našeg kontakt formulara i vaša priča će biti objavljena na našem portalu te na Facebook stranici, koja svakodnevno raste naočigled i od nedavno broji preko 5 500 čitateljica i čitatelja iz Biograda na Moru i okolice.

Hvala vam svima na strpljenju i razumijevanju zbog trenutnih tehničkih poteškoća koje imamo te zahvaljujemo svima koji nas redovito pratite.

Vaš Portal Biograd