Karnevalska udruga Tome Krnjeval poziva na Ljetni Karneval, koji će se u...

Karnevalska udruga Tome Krnjeval poziva na Ljetni Karneval, koji će se u subotu (2. rujna) održati i u kraljevskom Biogradu na Moru

0 175

Pozivamo vas da nam ove godine uveličate naš Ljetni karneval, koji će se održati u subotu, 2. rujna 2017. u Biogradu na Moru. – stoji u pozivu Karnevalske udruge Tome Krnjeval s detaljima u nastavku.

Okupljanje maškaranih grupa započinje u 20 sati kod bazena „Ilirija“. S mjesta okupljanja povorka kreće u 20:30 sati, prolazi šetnicom, pa sve do kraja biogradske rive. Predstavljanje svih pristiglih grupa bit će na glavnoj pozornici ispred zgrade Gradske uprave. Po završetku predstavljanja slijedi povratak na bazen „Ilirija“, gdje sve maškarane grupe i pojedince očekuje izvrsna zabava uz domaću spizu.

Odazivu pozivu i dobroj zabavi nadaju se iz domaće karnevalske Udruge, kao što su posebno naglasili: Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i zajedno s nama dobro zabaviti!

A sad slijede i detalji službenog programa:

-20 sati – OKUPLJANJE MAŠKARANIH GRUPA KOD BAZENA”ILIRIJA”
-20.30 sati – POVORKA
-21 sat – PREDSTAVLJANJE GRUPA NA TRGU KRALJA TOMISLAVA
-22 sata – VEČERA I ZABAVA NA BAZENU “ILIRIJA”

Sve ostale informacije možete dobiti putem kontakt broja 0981953609 ili putem službenog Facebook eventa ilitiga događaja: OVDJE! G.Š.

SIMILAR ARTICLES