MALI NOGOMET: Pogledajte tko će u veliku završnicu 13. Kupa grada Biograda!

MALI NOGOMET: Pogledajte tko će u veliku završnicu 13. Kupa grada Biograda!

0 109
Vrana

Početkom drugog tjedna u izrazito hladnom siječnju završene su i četvrtfinalne utakmice trinaestog malonogometnog turnira Kup grada Biograda. Topla biogradska sportska dvorana proteklih dana izrazila je dobrodošlicu i počastila izvrsnim malonogometnim dvobojima između 250 i 300 gledatelja.

Vrana
Vrana

Odigranim četvrtfinalnim utakmicama u utorak u željno iščekivano polufinale plasirale su se malonogometne ekipe Tinj I pobjedom nad Goricom rezultatom 3 : 1, te ekipa Vrane pobjedom nad ekipom Biograd II i postignutim rezultatom 3 : 1.

A prethodnog dana odnosno četvrtfinalnim utakmicama koje su odigrane u ponedjeljak polufinale su izborile malonogometne ekipe Sv. Filip i Jakova i Zadra; Sv. Filip i Jakov pobijedivši Biograd I rezultatom 5 : 3, dok je ekipa Zadra svladala suparnike iz Benkovca rezultatom 3 : 1.

Polufinalne utakmice odigrat će se u četvrtak, 12. siječnja 2017. kada će se u biogradskoj sportskoj dvorani sastati sljedeći polufnalisti: u 18 sati igraju Tinj I – Zadar, dok je u 19 sati susret Sv. Filip i Jakov – Vrana.

Čestitamo svim polufinalistima i podsjećamo: u petak, 13. siječnja 2017. u 19 sati ovdje započinje susret za 3. mjesto, dok će se u 20 sati odigrati veliko finale 13. Kupa grada Biograda! G.Š.