NAJAVA: U petak u Aqua Clubu Biograd slijedi nam pravi koncertni spektakl...

NAJAVA: U petak u Aqua Clubu Biograd slijedi nam pravi koncertni spektakl Željka Bebeka

0 100

U programu za srpanj od brojnih događanja svakako iskače koncert karizmatičnog Željka Bebeka u Aqua Clubu Biograd. On će u ovoj biogradskoj oazi za koncerte nastupiti u petak, 7. srpnja. Iza njega su desetljeća uspješne glazbene karijere te mnogobrojni hitovi, tako da ne sumnjamo da će se posjetitelji njegovog koncerta vrlo dobro zabaviti. Biogradska publika pamti ga po spektakularnom dočeku Nove 2017. godine, kada nam je na Trgu hrvatskih velikana u Biogradu na Moru priredio pravi koncertni spektakl od svjetlosnih efekata, nizanja najvećih hitova, a sve nazočne zagrijao je tada i svojom nevjerojatnom energijom. Gdje su tada bili, s kim su pili i koga ljubili, zahvaljujući organizatorima Gradu Biogradu i TZG Biograda, pamte Biograđani još i danas, a sad nam za vikend u Aqua Clubu Biograd slijedi repriza najluđe noći u godini.

Željko Bebek vinuo se u sam vrh glazbene scene nekadašnje Jugoslavije početkom 70-ih kao frontman Bijelog Dugmeta i postao sinonim najplodnijeg glazbenog razdoblja slavne grupe koju je napustio do 1984. te započeo zavidnu solo karijeru. Za Bebeka su pisali mnogi ponajbolji glazbeni autori kao što su Arsen Dedić, Đorđe Novković, Miroslav Rus, Zrinko Tutić…. Bebek je njihove skladbe, gotovo sve do jedne, svojim karakterističnim i moćnim vokalom pretvorio u hit do hita! Od kultnog albuma “Kad bi bio bijelo dugme” Željko Bebek je s Bijelim dugmetom objavio 9 studijskih albuma i 12 solo albuma, nekoliko live albuma i više kompilacija singlova, a 2014. je u čast glazbenog rođendana objavljena i njegova glazbena antologija s četiri CD-a, ”Antologija / Bebek / 40 godina”.

U petak će u Aqua Clubu Biograd ponovno biti otpjevani najveći hitovi Bijelog dugmeta kao što su: “Selma”, “Ima neka tajna veza”, “Odlazim”, “Što bih dao da si na mom mjestu”, “Sve će to mila moja”, “Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac”, “Sanjao sam noćas da te nemam”…, pa sve do Bebekovih megahitova: “Laku noć svirači”, “Gdje sam bio s kim sam pio”, “Kaldrma”, “Žuta ruža s Dunava”, “Da je sreće bilo”, “Tijana”….
Na vrijeme nabavite svoju ulaznicu, u pretprodaji po cijeni od 50 kuna ili na dan koncerta po 60 kuna, u Caffe baru Tonči ili ostalim prodajnim mjestima Adriaticketa: www.adriaticket.com

(Info i rezervacije stolova na kontakt broj: 099 2243764)

SIMILAR ARTICLES