NE OBAZIRE SE NA KRITIKE: Fotografije plus size manekenke Lucije Lugomer iz...

NE OBAZIRE SE NA KRITIKE: Fotografije plus size manekenke Lucije Lugomer iz Biograda privukle veliku medijsku pozornost

0 448

Nakon sukoba titanskih razmjera (Bruno Šimleša vs. Lidija Bačić) koje nam odvlače pozornost od bitnijih stvari, buknuo je jedan novi koji smo skoro prespavali.

Lucija Lugomer na plaži Dražica

Najpoznatija i kako se čini prva hrvatska plus size manekenka, Lucija Lugomer bila je nedavno žrtva verbalnog napada Hane Hadžiavdagić, koju često puta viđamo po vodećim hrvatskim medijima, ali i dalje ne znamo s čime se točno bavi.

“Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako tisuće žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo”, napisala je Hana H. te izazvala ljutnju Lucijinih pratitelja, dok je Lucija L. objavila Hanin post u cijelosti i napisala uz njeg tek jedno  ”Hvala’‘.

Uz brojne peripetije ovaj rat između njih dvije nakon toga eksplodirao je i u vodećim hrvatskim medijima. Lucija L. potom je, hejterima u inat, za more spremila zavidnu kolekciju kupaćih kostima, u kojima je ovo ljeto pozirala i u Biogradu na Moru.

Dobila je veliku podršku, a jedna od onih koji su stali u njenu obranu bila je i najuspješnija hrvatska manekenka Kristina Šalinović, koja je na Instagramu objavila fotografiju njih dvije uz popratni tekst: „Dolazimo u svim veličinama. Ali prijateljstvo nema granica“.

Fotografiju, koja je snimljena u Biogradu na Moru, objavili smo i mi nedavno, vezano uz Kristininu  novu poslovnu preokupaciju, a ovom prigodom smo i dodatno pojasnili o čem’ se tu zapravo radilo.

Da Luciji L. nakon svega ovog cvjetaju ruže, donose i sljedeće objave u kojima je obavijestila svoje prijatelje i obožavatelje da se tijekom godišnjeg odmora zaručila, a sretni događaj zbio se nasred Straduna. Kristina i dalje objavljuje fenomenalne fotografije iz Biograda po društvenim mrežama, jer je ovdje proradio njen tattoo studio oko kojeg je angažirana. Za Hanu H. nismo više čuli.

P.S. Tek toliko da budemo upućeni što celebrityji ovo ljeto rade u Biogradu.

Gordana Šarić

SIMILAR ARTICLES