Otvoren Obiteljski dom “Biograd”

Otvoren Obiteljski dom “Biograd”

2 321

dom Novootvoreni Obiteljski dom “Biograd” nalazi se u Jagodnji donjoj, u mirnom okruženju okruženom prirodom, s pogledom na polja i Vransko jezero.

Prostor je novoizgrađen, u potpunosti prilagođen potrebama osoba starije životne dobi. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, a svaka ima vlastitu kupaonicu. Zajedničke prostorije su namijenjene opuštanju i druženju naših štićenika. Obiteljski dom Biograd nudi 24-satnu brigu i skrb, kao i opciju dnevnog boravka-12 satni program za starije i nemoćne osobe, koje bi tijekom svog boravka imale svu odgovarajuću skrb.

Individualan pristupom svakom pojedincu, s mladim i motivirajućim medicinskim osobljem, koji uključuje njegovateljice i medicinsku sestru, predvođenim stručnim vodstvom liječnika koji je na raspolaganju štićenicima, kad god je potrebno.

Cijena mjesečnog boravka u domu iznosi:

-4000 kn dvokrevetna soba

-4500 kn jednokrevetna soba

-4500 kn nepokretne osobe

Postoji mogućnost dnevnog boravka-12-satni program koji obuhvaća kompletnu njegu, obroke i krevet u tom periodu-idealna opcija za sve obitelji koje zbog posla i obaveza nisu u mogućnosti brinuti se za svoje starije ili nemoćne članove obitelji.

Glavna zadaća je pobrinuti se za dostojanstvo naših štićenika, kako u zdravstvenom smislu, tako i u svakodnevnim aktivnostima, kroz zabavu, druženje, veselu i obiteljsku atmosferu.

Sve informacije možete dobiti na broj 099/794-48-15 ili na mail obiteljskidom@net.hr