Prva utakmica doigravanja za prvaka II Hrvatske vaterpolo lige: VK Biograd –...

Prva utakmica doigravanja za prvaka II Hrvatske vaterpolo lige: VK Biograd – VK Gusar-Mlini 9:8 (1:1, 4:3, 3:4, 1:0)

0 135
FOTO:Facebook
FOTO:Facebook
FOTO:Facebook

Prva utakmica doigravanja za prvaka II Hrvatske vaterpolo lige
Biograd, 12.08.2015

VK Biograd – VK Gusar-Mlini 9:8 (1:1, 4:3, 3:4, 1:0)
Suci : Tomislav Copić
Ante Bura
Delegat : Mirko Goreta

 

VK Biograd :
Josip Katuša, Petar Eškinja , Ivan Kadija, Toni Knežević 1 , Bepo Dušković 1, Eugen Koprčina , Roko Pelicarić 3, Šime Pešić, Krševan Torbarina , Marin Kulaš 3, Filip Rimac, Jerko Anzulović 1
Trener : Tomislav Gradski
Pomoćni trener : Duje Ćapeta

VK Gusar-Mlini
Petar Krkić, Ivan Miličević, Ivan Jurić 1, Toni Paskojević 1, Luka Jovanović 3, Đino Vlašić, Nikola Grbić 1, Ivo Begović 1, Ivica Duždević 1, Mario Čopar, Ivan Čopar
Trener: Dario Paskojević

Odlična utakmica u Biogradu, u prvoj utakmici doigravanja za prvaka II HVL. VK Biograd je imao priliku s većim razlikom završiti utakmicu jer su imali neiskorišteni kazneni udarac-peterac 2 minute prije kraja i prije toga nekoliko situacija za odvojiti se na +3 no jednostavno je golmana Gusara, Krkića branio kao Josipom Pavić. No što je tu je pobjeda je pobjeda i ne treba joj gledati u zube. Odigrana je jedna prava vaterpolo utakmicu koje se ne bi posramili i bolji 1B-ligaši ili posljednje momčadi prve Hrvatske lige.
Ponovno je sa postignutim golovima prednjačio Roko Pelicarić te Marin Kulaš. Na golu vrlo dobri Josip Katuša. Ono što nas može veseliti je momčadska igra i borba jednog za drugog.

Biograd je od početka vodilo te u nekim momentima sa +2 no jednostavno nisu imali dovoljno koncentracije da odvoje na veću gol razliku. Od treće četvrtine igralo se gol za gol te u zadnju četvrtinu se ušlo sa 8:8. Jedini pogodak vrijedan pobjede u zadnjoj četvrtini postigao je Marin Kulaš, koji je i ujedno mali tragičar jer je promašio već opisani peterac.