Rasprodane karte za “utakmicu desetljeća” HRVATSKA – SRBIJA

Rasprodane karte za “utakmicu desetljeća” HRVATSKA – SRBIJA

0 181

U četvrtak su u prodaju puštene ulaznice za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Srbije u Maksimiru (22. ožujka).

maksimirstadion800U današnje vrijeme očigledno samo jedna reprezentacija može napuniti Maksimir, i to ne samo zbog sportskog motiva. Srbija gostuje u Zagrebu u sklopu kvalifikacija za SP i dočekat će je pune tribine.

Prodaja je krenula u devet ujutro na prodajnim mjestima TISAK Media centra gdje su se satima prije otvaranja počele raditi gužve. Neki su čak cijelu noć čekali.

Potražnja je daleko nadmašila ponudu, pa je u startu jasno bilo kako će mnogi ostati bez toliko željenog papirića koji jamči ulazak na Maksimir.

Spomenimo kako pravo na kupnju u TISAK centrima su imali isključivo državljani Republike Hrvatske, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. Djelatnici prodaje su u sustavu popunnjavali osobne podatke (ime i prezime, broj osobnog dokumenta).

HNSJedna osoba je mogla kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka, kupac djelatniku na prodajnom mjestu je moro dati ime i prezime svih navijača za koje kupuje ulaznice.

Kolika je bila ponuda i preko interneta govori podatak da je server pao zbog velikog broja upita za karte, no ubrzo je opet bio pušten u rad!

Kako su naveli iz HNS-a karata više nema no postoji mogućnost da putem internet prodaje ponovno bude u prodaju pušteno nešto karata ako iste nisu plaćene u zadanom vremenskom roku, ali bi se tu radilo o brojci od tek nekoliko stotina.