Svjetski top model, maneken, sportaš i glumac svim čitateljicama i čitateljima našeg...

Svjetski top model, maneken, sportaš i glumac svim čitateljicama i čitateljima našeg portala šalje pozdrav iz – Biograda na Moru!

0 238

Sve više domaćih i stranih zvijezda otkriva ljepote Jadranskog mora i hrvatske obale, a da je Biograd na Moru u srcu Jadrana mjesto na kojem se provodi najljepši godišnji odmor, potvrdio je Goran Jurenec, svjetski top model, maneken, sportaš i glumac hrvatskih korijena iz Berlina.

Ovaj hollywoodski dečko na modnoj je sceni ostvario respektabilnu karijeru, te se može pohvaliti angažmanima za brojne svjetski poznate modne kuće i brendove poput Gucci-ja, Dolce&Gabbana i dr. Hrvatski maneken Goran Jurenec krasio je godišnje kalendare i naslovnice Cosmopolitana, Men’s Healtha i brojne druge.

Nakon što smo ga na pomoćnom igralištu HNK Primorca „uhvatili“ kako naporno vježba u ekstremnim uvjetima na plus 40, ovaj zaljubljenik u Biograd na Moru, koji je i na domaćem terenu već stekao brojne obožavateljice, s biogradske šetnice poslao nam je pozdrave rukama sklopljenih u znaku ljubavi i srca.

Za naporni rad i angažmane tijekom godine snagu crpi upravo u Biogradu na Moru. Osim što trenira na pomoćnom igralištu HNK Primorca i biogradskom fitness centru Balboa Gym, uživa u biogradskim plažama i zalascima sunca, a za zaštitu kože od sunca koristi domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje, kojeg Biograd na Moru ima u izobilju.

Gordana Šarić