U PETAK, 1. RUJNA: Veliki koncert splitskog TBF-a u Aqua klubu Biograd

U PETAK, 1. RUJNA: Veliki koncert splitskog TBF-a u Aqua klubu Biograd

0 308

PETAK, 1. RUJNA 2017. OD 23 DO 5 SATI UJURO - AQUA CLUB BIOGRAD - VELIKI KONCERT SPLITSKOG TBF-A!

U petak, 1. rujna s početkom u 23 sata, Aqua Club Biograd organizira pravu poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne glazbe i dobre zabave.

Popularni biogradski klub Aqua Club ugostit će ovom prigodom legendarne splitske hip-hopere objedinje pod zajedničkim nazivom „The Beat Fleet“ ili još poznatije, po narodnu, kao TBF-ovce.

Obožavatelji kultnog TBF-a, ali i oni koji će to tek postati, moći će na ovom koncertu  uživo čuti sve najveće hitove ovog popularnog benda. Njihove uspješnice „Smak svita“, „Uvik kontra“, „Pozitivan stav“, „Nostalgična“, „Veseljko“, „Mater“, „Fantastična“, „Alles Gut“, „Ništa mi neće ovi dan pokvarit“, „Život je lijep“, „Genije“, „Odjeb je lansiran“…i još mnogo drugih, brojnih hitova koje su stvorili tijekom dva desetljeća dugog „ping ponga“, kako oni vole kazati, odnosno „hip-hopa“, čut će se ovaj petak uživo s razglasa na otvorenoj bini Aqua kluba.

Ulaznice po pupularnim cijenama možete nabaviti u Caffe baru Tonči ili na svim ostalim prodajnim mjestima Adriaticketa, a sve ostale novosti pratite na službeno oglašenom EVENTU ilitiga fejs DOGAĐAJU: OVDJE!

I ne zaboravite: U PETAK, 1. RUJNA 2017. OD 23 DO 5 SATI UJURO U AQUA CLUB BIOGRAD ODRŽAT ĆE SE VELIKI KONCERT SPLITSKOG TBF-A! I svi ste naravno ovdje dobrodošli!

G.Š.

SIMILAR ARTICLES