U prvom međunarodnom polufinalu City Gamesa održanom sinoć u Biogradu na Moru,...

U prvom međunarodnom polufinalu City Gamesa održanom sinoć u Biogradu na Moru, Hrvatska i Crna Gora izborile finale

0 170

FAVORITI POTVRDILI SVOJ STATUS U PRVOM MEĐUNARODNOM POLUFINALU!

U sinoćnjem prvom međunarodnom polufinalu City Games u Biogradu na Moru prolaz u nedjeljno finale potvrdile su Hrvatska i Crna Gora. Večeras ćemo saznati druga dva finalista. Natjecanje prati čak 9 nacionalnih televizija.

Biograd na Moru, prelijepi dalmatinski turistički grad, domaćin je međunarodnog finala City Games natjecanja već niz godina i to s razlogom, što je bilo vidljivo u organizaciji na najvišem nivou već u prvom ovogodišnjem međunarodnom polufinalu održanom sinoć.

Pred punim tribinama bazena Ilirija, četiri su ekipe odmjerile snage kako bi prošle u finale: Hrvatska, Crna Gora, BiH i Italija. Dva mjesta za finale očekivano su popunili favoriti, aktualni međunarodni prvaci iz Crne Gore, koju predstavlja ekipa iz Herceg Novog, te Hrvatska, čije boje brani iskusna ekipa iz Ploča, već godinama prisutna u natjecanju. Kroz šest različitih igara u kojima urnebesnih situacija nije nedostajalo (leteći vaterpolo, streličari, vino, utrka magaraca, ribarske kašete, veslo) svaka se ekipa dokazala u nekoj od disciplina, no iskustvo, bolja uigranost i nešto sreće odlučili su finaliste. Kapetani Italije i BiH ipak nisu krili zadovoljstvo što su došli do polufinala i dobro se zabavili u Biogradu.

U programu, čiji je jedan od voditelja i popularni Ivan Šarić, dobro se zabavila i publika, koju večeras na bazenu Ilirija od 20 sati čeka nova runda smijeha i adrenalina. U drugom međunarodnom City Games polufinalu za prolaz u nedjeljno finale bore se Srbija, Slovenija, Makedonija i Mađarska. Ulaz je besplatan za navijače i posjetitelje, svi su pozvani da dođu, podrže svoje favorite I odlično se zabave!

Međunarodni dio City Games prati čak 9 nacionalnih televizija: HRT, RTV SLO, Pink, Pink M, Pink BIH, MPT (Makedonija), Rai3 (Italija), MTVA (Mađarska) i Azur TV (Francuska). Tri završne večeri natjecanja snimaju se i produciraju u tri TV emisije koje će potom biti predstavljene na europskom tržištu, a u zemljama sudionicama moći će ih pogledati višemilijunski auditorij.

Cijelu galeriju fotografija čijih je autor Jan Mastrović pogledajte OVDJE! (RI)