TURNIR U MALOM NOGOMETU: Veterani Gauna pojeli “zlatnu ribicu” i osvojili 3....

TURNIR U MALOM NOGOMETU: Veterani Gauna pojeli “zlatnu ribicu” i osvojili 3. mjesto u Danilu!

0 186

SJAJAN USPJEH: MNK GAUNI VETERANI TREĆI U DANILU!

Na najstarijem malonogometnom turniru ovih prostora, u veteranskoj konkurenciji veterani Gauna iz Biograda učinili su nemoguće.

U teškoj konkurenciji uspjeli su doplivati čak do trećeg mjesta. U skupini su završili drugi s dvije pobjede i jednim porazom:

1) USKOK Danilo Biranj – MNK Gauni Veterani 4 : 5

2) Zlatna Ribica – MNK Gauni Veterani 2 : 0

3) Banzogo Šibenik – MNK Gauni Veterani 1 : 4

Nakon prolaska skupine kao drugoplasirana momcad u polufinalu Gauni su se sastali s Pirovcem koji je bio prejak suparnik te je slavio ulazak u finale rezultatom 4-1.

Utakmica trećeg mjesta je bila revanš kontra momčadi Zlatne Ribice koja je Gaunima u skupini nanijela poraz, međutim učeni porazom iz skupine Gauni su uspijeli slaviti rezultatom 1-0 i osim što su pojeli Zlatnu Ribicu, još su uz pjesmu nastradale i velike količine mesa s roštilja, hladnog piva i domaćeg vina.

Kako prenosi službena stranica organizatora turnira u Danilu nije viđena veća i duža fešta nakon uspješnog turnirskog takmičenja, te po mišljenju organizatora, iako su završili treći u nogometnom dijelu, definitivno su Gauni završili na prvom mjestu što se tiče fešte, koju su organizirali kod svog domaćina u Danilu!

 

Gauni su dali najboljeg golmana turnira: Mladen Paponja!

Igrali su:

Mladen Paponja
Mate Vučenović
Antonio Mitrović
Luka Šangulin
Mile Uroda
Siniša Filipović
Marin Zrilić
Ivica Novosel
Josip Jurić
Rudi Mikas

ČESTITKE VETERANIMA GAUNA NA USPJEHU!