VIDEO PREMIJERA: Splitska grupa Uzbuna na lokacijama u Biogradu na Moru i...

VIDEO PREMIJERA: Splitska grupa Uzbuna na lokacijama u Biogradu na Moru i Vranskom jezeru snimila spot za novi singl „Vatra ljubavi“

0 334

Splitska grupa Uzbuna, koja iza sebe ima dugogodišnje glazbeno iskustvo te brojne koncertne i klupske nastupe diljem Hrvatske, objavila je novi autorski singl „Vatra ljubavi“. Spot za novi singl u režiji Davora Flama snimljen je na lokacijama u Biogradu na Moru i Vranskom i Peručkom jezeru, a svojom ljepotom oplemenila ga je i manekenka Ana Batarelo!

Tekst i glazbu pjesme “Vatra ljubavi” koja govori o dva mlada para koji uživaju na godišnjem odmoru i sjajno se provode potpisuje Darko Bakić, a aranžman i produkciju Igor Ivanović. Pjesma je neobična pop rock ljubavna, a snimljeni prizori u video spotu ugodno osvježenje nakon danonoćnih apokaliptičnih prizora požara u cijeloj Zadarskoj županiji. Pa kad je riječ o požarima, neka nam ubuduće plamte jedino one – vatre ljubavi, što je naslov i misao vodilja nove pjesme grupe Uzbuna.

Pogledajte spot i poslušajte ovu odličnu pjesmu, čija je službena premijera bila u petak.

Grupu Uzbuna čine iznimno talentirani i visoko kvalificirani članovi: Ivan Jerbić (pjevač) Nikolina Perković (pjevačica) Tonći Rubić Toto (gitara, back vokal) Natko Vrgoč (bubanj, back vokal) Mario Bavčević (gitara, mandolina, tamburica, back vokal) Miro Vrgoč (klavijatura, harmonika, back vokal), a po potrebi grupu nadopunjuje Jakov Jurić (truba). A sad o svakom od njih ponešto.

Tonći Rubić Toto (gitara) profesionalno se bavi glazbom od 1998. godine, a od tada može se pohvaliti suradnjom sa skoro svim zvjezdama estrade (Željko Bebek, Mate Bulić, Severina, Nina Badrić, Giuliano, Goran Karan, Lidija Bačić, Leteći Odred i mnogi drugi). Preko osam godina je proveo u bendu Marka Perkovića Thompsona. Pratio ga je na svim turnejama, a posebno se ističu turneje ”E moj narode’‘ i ‘‘Bilo jednom u Hrvatskoj”. Iza njega stoji studijski rad s preko 200 minuta snimljenog materijala gitara.

Ivan Jerbić (pjevač) odličan je zabavljač i vrhunski pjevač koji je veoma mlad započeo svoju pjevačku karijeru. Vesel i uvijek raspoložen za rad, daje posebnu energiju bendu kojem se pridružio, nakon 5 godina sviranja i pjevanja po raznim bandovima diljem Slavonije u kojima je kao mlad stekao ogromno iskustvo . Mlad energičan, iskusan i zgodan miljenik je ženskog dijela publike.

Miro Vrgoč (klavijatura, harmonika) najstariji je po stažu, vrhunski klavijaturista i veliki profesionalac. Profesionalno se bavi glazbom preko 30 godina, a u bendu je zadužen i za kompletnu tehniku (ozvučenje). S velikim znanjem i bogatim iskustvom, jedna je od važnih karika u bendu.

Mario Bavčević (gitara, mandolina, tamburica) dugogodišnje bavljenje muzikom i izuzetan talenat svrstavaju ga među vrhunske glazbenike. Dokaz tome je preko 150 nastupa s Marijanom Banom kao basist i prateći vokal, a surađivao je i sa Nenom Belanom, Giulianom, Gegom, klapom Šufit. Osim što je vrsni glazbenik, Mario je i veliki humanist. Voditelj je glazbene sekcije Udruge osoba sa cerebralnom paralizom ”Srce” (izvršni producent na dva cd-a). Producent je i voditelj glazbene sekcije višestruko nagrađivanog mjuzikla ”Srce na sceni’‘ te producent i vođa pratećeg benda na nekoliko velikih koncertnih produkcija.

Natko Vrgoč (bubanj) najmlađi i definitivno najglasniji član zadužen za takt ovog benda. Aktivan je već dugi niz godina na domaćoj sceni, svirao u 10-ak cover bendova, a najzapaženije uspjehe imao je s bendom ”Nosači Zvuka”. Prva i najveća ljubav mu je funky što je jamstvo da dobrog ritma neće faliti.

Nikolina Perković (pjevačica) vokal koji ne ostavlja bez emocija. Osim toga, ima velik raspon glasa te može otpjevati jako visoke tonove. Izdanak je škole Miše Limića koju su prošle pjevačice poput Izabele Martinović, Maje Blagdan, Zorice Konđe itd., a može se pohvaliti i studijskim radom, dobrim plasmanom na “Hrvatskom Idolu” te izborom za “Debitanta Splitskog festivala”.

Gordana Šarić

Izvor: Facebook stranice Like Biograd i Grupa Uzbuna